3-sobno
194,6 m2
3-sobno stanovanje A, je stanovanje obrenjeno na severozahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S 194,6 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
4-sobno
279,7 m2
4-sobno pritlično stanovanje B, je stanovanje obrenjeno na jugo-zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S 279,7 m2, je prijetno veliko stanovanje z zelenico.
4-sobno
218,1 m2
4-sobno pritlično stanovanje C, je stanovanje obrenjeno na jugo-vzhod. Hodnik vodi mimo spalnice, ki ima svojo kopalnico, mimo ločene kopalnice in dveh (otroških) sob do dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S 218,1 m2, od tega 79 m2 zelenice, je prijetno veliko stanovanje.
3-sobno
74,8 m2
3-sobno Stanovanje D, je stanovanje obrenjeno na severo zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob in mimo kopalnice z ločenim WC-jem do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S skupaj 74,8 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
4-sobno
PRODANO
106,1 m2
4-sobno stanovanje E, v 1. nadstropju objekta B, je stanovanje obrenjeno na jugo-zahod. Kratki hodnik vodi mimo spalnice z kopalnico in teraso, ter dveh sob in kopalnice do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo in drugo teraso. S 106,1 m2, je prijetno veliko stanovanje. Postavitev stanovanja je v obeh objektih enaka.
3-sobno
94,3 m2
3-sobno stanovanje F, je stanovanje ki gleda na vzhod in jug. Hodnik vodi mimo otroške sobe ter utility, ločenega WC-ja in kopalnice, do večjega dnevno bivalnega prostora in do spalnice, ki je obrnjena na vzhod. Je prijetno stanovanje za majhno družino in velikim osrednjim bivalnim prostorom. Prostorska postavitev stanovanja je pri obeh objektih enaka.
3-sobno
79,3 m2
3-sobno Stanovanje G je orientirano na severo-vzhod. Zajema velik dneno bivalni prostor, otroško sobo, kopalnico, utility ter spalnico z lastno kopalnico. K stanovanju spada še manjša terasa.
4-sobno
112,8 m2
4-sobno Stanovanje H, je stanovanje ki gleda na severozahod a ima odprto teraso na južni del proti Mariboru. Hodnik vodi mimo dveh sob, kopalnice, ločenega WC-ja in spalnice do večjega dnevno bivalnega prostora. S 112,8 m2 je lepo, klasično prostorno stanovanje za družino z dvema otrokoma.
2-sobno
72,5 m2
2-sobno stanovanje z veliko teraso, ki gleda proti jugu, proti Mariboru, je lepo razporejeno stanovanje. Z 72,5 m2 je prijetno stanovanje na vrhu Gradiške Oaze.
5-sobno
174,9 m2
5-sobno stanovanje J, je stanovanje ki gleda na jug. Prostori so umeščeni takoj ko vstopimo v stanovanje. Hodnik vodi razvejan osrednji bivalni prostor z kuhinjo. Stanovanje se ponaša tudi z lepo, veliko in odprto teraso, iz katere se vidi sosednje hribovje.

Izbira stanovanj po objektih/nadstropjih

S kazalcem se premaknite preko objekta in izberi željeno nadstropje.

Ustvarjamo bivanje

Nova Hiša, GIREL, d.o.o.gradbeništvo, investicije, raziskave, energetika in logistikaGradiška 304, Gradiška
2211 Pesnica pri Mariboru