3-sobno
166,2 m2
3-sobno stanovanje A, je stanovanje obrenjeno na severo zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S skupaj 166,2 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
4-sobno
265,7 m2
4-sobno pritlično stanovanje B, je stanovanje obrenjeno na jugo-zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. Z 265,7 m2, od tega je 146,4 m2 zelenice, je to prijetno veliko stanovanje.
4-sobno
235,9 m2
4-sobno pritlično stanovanje C, je stanovanje obrenjeno na jugo-vzhod. Hodnik vodi mimo spalnice, ki ima svojo kopalnico, mimo ločene kopalnice in dveh (otroških) sob do dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. Z 235,9 m2, od tega 77 m2 zelenice, je prijetno veliko pritlično stanovanje.
3-sobno
74,1 m2
3-sobno Stanovanje D, je stanovanje obrenjeno na severo zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob in mimo kopalnice z ločenim WC-jem do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S skupaj 74,1 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
4-sobno
106,1 m2
4-sobno stanovanje E, v 1. nadstropju objekta C, je stanovanje obrenjeno na jugo-zahod. Kratki hodnik vodi mimo spalnice z kopalnico in teraso, ter dveh sob in kopalnice do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo in drugo teraso. S 106,1 m2, je prijetno veliko stanovanje. Postavitev stanovanja je v obeh objektih enaka.
3-sobno
94,7 m2
3-sobno stanovanje F, je stanovanje ki gleda na vzhod injug. Hodnik vodi mimo otroške sobe ter utility, ločenega WC-ja in kopalnice do večjega dnevno bivalnega prostora in do spalnice, ki je obrnjena na vzhod. S skupaj 94,7 m2, je prijetno stanovanje za majhno družino in velikim osrednjim bivalnim prostorom. Prostorska postavitev stanovanja je pri obeh objektih enaka.
3-sobno
79,3 m2
3-sobno Stanovanje G je orientirano na severo-vzhod. Zajema velik dneno bivalni prostor, otroško sobo, kopalnico, utility ter spalnico z lastno kopalnico. K stanovanju spada še manjša terasa.
3-sobno
74,3 m2
3-sobno Stanovanje H, je stanovanje obrenjeno na severo zahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob in mimo kopalnice z ločenim WC-jem do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S skupaj 74,1 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
4-sobno
106,1 m2
4-sobno stanovanje I, v 2. nadstropju, je stanovanje obrenjeno na jugo-zahod. Kratki hodnik vodi mimo spalnice z kopalnico in teraso, ter dveh sob in kopalnice do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo in drugo teraso. S 106 m2, je prijetno veliko stanovanje.
3-sobno
94,8 m2
3-sobno stanovanje J gleda na vzhod in jug. Hodnik vodi mimo otroške sobe ter utility, ločenega WC-ja in kopalnice do večjega dnevno bivalnega prostora in do spalnice, ki je obrnjena na vzhod. S skupaj 94,8 m2, je prijetno stanovanje za majhno družino in velikim osrednjim bivalnim prostorom. Prostorska postavitev stanovanja je pri obeh objektih enaka.
3-sobno
79,3 m2
3-sobno Stanovanje K je orientirano na severo-vzhod. Zajema velik dneno bivalni prostor, otroško sobo, kopalnico, utility ter spalnico z lastno kopalnico. K stanovanju spada še manjša terasa.
3-sobno
114,4 m2
3-sobno Stanovanje L, je stanovanje obrenjeno na severozahod. Kratki hodnik vodi mimo dveh sob in mimo kopalnice z ločenim WC-jem do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo. S skupaj 114,4 m2, je prijetno srednje veliko stanovanje.
Sobe
2
Velikost
110,3 m2
Večsobno Stanovanje M, je stanovanje ki gleda na jug. Prostori so umeščeni takoj ko vsotpimo v stanovanje. Majhen in kratki hodnik vodi razvejan osrednji bivalni prostor z kuhinjo. Stanovanje se ponaša tudi z lepo, veliko in odprto teraso, iz katere se vidijo sosednje hribovje.
4-sobno
136,9 m2
4-sobno stanovanje N na terasi objekta C, je stanovanje obrenjeno na jugo-vhzhod. Kratki hodnik vodi mimo spalnice z kopalnico in teraso, kopalnio z pralnico ter dveh sob in kopalnice do odprtega dnevno bivalnega prostora z kuhinjo in drugo teraso. S 136,9 m2, je dragulj "oaze" in veliko stanovanje za veliko družino.

Izbira stanovanj po objektih/nadstropjih

S kazalcem se premaknite preko objekta in izberi željeno nadstropje.

Ustvarjamo bivanje

Nova Hiša, GIREL, d.o.o.gradbeništvo, investicije, raziskave, energetika in logistikaGradiška 304, Gradiška
2211 Pesnica pri Mariboru